Vill du bli en del av ett ungt och snabbt växande företag?

Säkerhetstekniker till Newsafe Sweden AB i Västerås

Newsafe jobbar med säkerhetstekniska installationer och har sitt ursprung från tidigare JONIK. Newsafe har nu på kort tid expanderat med över tio branschkunniga medarbetare i Västerås. 2016 beräknas omsättning öka med tretton miljoner kronor. Newsafe har en stark ekonomi via moderbolag och övriga dotterbolag med eget kapital på totalt 38 miljoner kronor. Newsafe är certifierade inom Inbrottslarm, automtiska brand & utrymning larm, CCTV, ISO 9001 kvalitetssystem och ISO 14001 miljöledningssystem. Newsafe har idag fyra behöriga ingenjörer och fler skall det bli, då vi satsar stort på att vara ett av branschens kunskapsbolag inom säkerhetsteknik och mekanik. Vi är i ett mycket spännande och positivt expansivt skede, vill du vara med och bygga upp ett av säkerhetsbranschens ledande säkerhetsföretag, skicka då in er ansökan mail ledes till info@newsafe.se

Din kompetens

Våra säkerhetslösningar är ofta baserade på dator- och nätverkslösningar vilket kräver att du är kunnig inom detta område. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare arbete inom säkerhetsbranschen och/eller el-branschen. Vi söker dig som har:

El/tele utbildning på gymnasienivå eller motsvarande branschkunskaper.

Erfarenhet av att installera teletekniska anläggningar samt felsökning av svagströmsteknik är meriterande.

Kunskaper om entreprenadbestämmelser, regelverk är meriterande.

Kund- och resultatfokuserad med en positiv attityd och personlighet samtidigt som du är stresstålig och noggrann.

God kommunikativ förmåga; du uttrycker dig väl i tal och skrift.

Flytande svenska i tal och skrift, goda engelska kunskaper är ett plus.

B-Körkort är ett krav.

Att du är svensk medborgare och ostraffad är ett krav

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår installation och driftsättningar av säkerhetssystem såsom brand/utrymningslarm, Inbrottssystem, CCTV och passersystem. Du kommer vara en del av vårt team bestående av projektledare och andra tekniker.

Platsannons Säkerhetstekniker

Newsafe

Sveriges ledande säkerhetsföretag