Vilka vi är

Newsafe är ett nytänkande entreprenörsdrivet kunskapsbolag som är här för att utmana säkerhetsbranschen. Merparten av personalen är behöriga ingenjörer på inbrottslarm, brandlarm, kamerasystem och lås via certifieringsorganet Svensk Brand- & Säkerhetscertifiering AB.

Om Newsafe

Newsafe är en oberoende säkerhetsleverantör med kontor i Västerås, Stockholm och Gävle samt ett omfattande och kunnigt nätverk i hela landet. Vårt erbjudande är spetskompetens inom inbrottslarm, brand- och talat utrymningslarm, passersystem, lås och CCTV. Newsafe ligger ständigt i framkant med hållbara och innovativa helhetslösningar tillsammans med välanpassade tjänster. Vår oberoende ställning gör både att vi kan välja ut de bästa lösningarna på marknaden, och att vi kan sluta avtal med t ex larmcentraler med åtgärdare som passar våra kunder och de orter som de verkar på. Tack vare vårt nätverk kan vi ge kedjekunder installation och service i hela riket. Vi tror på att det ska vara KUL att arbeta tillsammans med oss på Newsafe.

  • Kreativt
  • Utvecklande
  • Lönsamt
Joakim Lorenz - VD

Sveriges ledande säkerhetsföretag

Våra certifikat

Vad vi gör

Genom lång erfarenhet och gedigen kompetens inom både mekaniska och elektroniska lås samt låssystem levererar Newsafe ett stort mervärde.

Få full kontroll och dela ut behörigheter på ett snabbt och säkert vis. Med passersystem från Newsafe erbjuds användarvänliga och driftsäkra passersystem.

Newsafe följer den tekniska utvecklingen noggrant och vår oberoende ställning gör att vi kan välja ut de bästa lösningarna på marknaden som möter gällande regelverk.

På Newsafe brinner vi för brand och kan hjälpa Er med en brandlarmsanläggning som möter gällande regelverk och som sköts enligt gällande lagkrav.

På Newsafe vet vi vad som krävs för att bygga en driftsäker CCTV anläggning som fungerar både natt och dag 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.

Med lång erfarenhet från installation och service av dörrautomatiker så hjälper vi Er att välja rätt automatik till rätt dörr. Vi ser till att ni får en driftsäker och hållbar lösning.

Vi har kompetensen att hjälpa Er att beslå dörrar så att ni får en säker låsning som harmoniserar med att det går att utrymma lokalerna på ett snabbt och säkert vis om det skulle behövas.

På Newsafe har vi certifierade värdeförvaringstekniker som kan hjälpa Er om ni har glömt nyckeln till Ert bankvalv eller behöver hjälp med att välja rätt säkerhetsskåp till Er verksamhet.

Vi hjälper Er att skapa en större nytta för bokningsbara utrymmen med innovativa lösningar som förenklar flöden i vardagen.

 

En anläggning för utrymningslarm med talat meddelande, som är korrekt utförd och samverkar med övrigt brandskydd, bidrar till att rädda liv.

En viktig kugge i hjulet är våra tjänster. Vår oberoende ställning gör att vi kan välja ut de bästa lösningarna på marknaden och skräddarsy dem utifrån Era behov.