Vill du bli en del av ett ungt och snabbt växande företag?

Newsafe är en certifierad helhetsleverantör av säkerhetslösningar inom områdena inbrottslarm, brandlarm, CCTV, passagesystem och lås. Bolaget har sedan starten 2015 expanderat i hög takt och behöver nu ännu mer kompetens som kan hjälpa bolaget till fortsatt tillväxt. Vill du vara med och bygga upp ett av säkerhetsbranschens ledande säkerhetsföretag? Skicka då in din ansökan till info@newsafe.se

Hur ser en dag ut?

Som säkerhetstekniker på Newsafe kommer du ingå i vårt teknikerteam som besitter spetskompetens inom områdena inbrottslarm, brand- och utrymningslarm, passersystem, CCTV och lås. Arbetsuppgifterna varierar från att projektleda UE till att göra egna installationer och driftsättningar.

Vad söker vi?

Vi tror att du är en positiv, engagerad och ansvarstagande lagspelare som gillar att vara noggrann och göra det där lilla extra för att bygga långvariga relationer med våra kunder. Våra säkerhetslösningar är ofta baserade på dator- och nätverkslösningar vilket kräver att du är kunnig inom området. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare arbete inom säkerhetsbranschen. Vi söker dig som har:

  • El/tele utbildning på gymnasienivå eller motsvarande branschkunskaper
  • Erfarenhet av att installera teletekniska anläggningar samt felsökning av svagströmsteknik är meriterande
  • Kunskaper om entreprenadbestämmelser, regelverk är meriterande.
  • Flytande svenska i tal och skrift, goda engelska kunskaper är ett plus.
  • B-Körkort är ett krav.
  • Att du är svensk medborgare och ostraffad är ett krav

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du möjligheten att vara med och bygga framtidens ledande säkerhetsföretag tillsammans med ett drivet och engagerat gäng inom ett nytänkande entreprenörsdrivet bolag med stort fokus på kunskap och trivsel hos våra anställda. Newsafe är en stimulerande arbetsplats med fokus på att det ska vara KUL att arbeta tillsammans med oss. Med kul menar vi att det ska vara Kreativt, Utvecklande och Lönsamt för både våra kunder och anställda.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-03-31

Vi föredrar ansökningar via mail

info@newsafe.se

Platsannons Säkerhetstekniker Newsafe

Sveriges ledande säkerhetsföretag