Vi växer och söker säljare till vårt kontor i Västerås

Vill du bli en del av ett ungt och snabbt växande företag?

Newsafe är en certifierad helhetsleverantör av säkerhetslösningar inom områdena inbrottslarm, brandlarm, CCTV, passagesystem och lås. Bolaget har sedan starten 2015 expanderat i hög takt och behöver nu ännu mer kompetens som kan hjälpa bolaget till fortsatt tillväxt. Vill du vara med och bygga upp ett av säkerhetsbranschens ledande säkerhetsföretag? Skicka då in din ansökan till info@newsafe.se

Hur ser en dag ut?

produkt-friliggande_butik-2I din roll som säljare på Newsafe kommer du ingå i vårt marknadsteam med fokus på att bearbeta nya och befintliga små och medelstora företag i Västerås med omnejd. Du planerar och strukturerar själv din arbetsdag med rätt prioriteringar av kundbesök och administration, hela tiden i strävan mot att nå dina uppsatta mål. Till en början kommer du att arbeta med paketerade inbrottslarm och kameralösningar för att på sikt kunna arbeta med mer tekniskt krävande lösningar. Runt dig har du behöriga ingenjörer inom alla områden vi arbetar inom vilket gör att du hela tiden har den tekniska kompetensen i närheten som du kanske saknar från start.

Vad söker vi?

Vi tror att du är en positiv, engagerad och resultatorienterad lagspelare som brinner för att göra affärer och bygga långvariga kundrelationer. Att du är utåtriktad och strukturerad i det du gör ser vi som en självklarhet då du själv planerar och ansvarar över dina arbetsdagar och mål. Tidigare branscherfarenhet är ett krav (minst 2 år) och dokumenterad säljerfarenhet ses som meriterande men det viktigaste är att du har ett gediget intresse för teknik och försäljning. B-körkort är ett måste likaså att du är svensk medborgare och ostraffad.

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du möjligheten att vara med och bygga framtidens ledande säkerhetsföretag tillsammans med ett drivet och engagerat gäng inom ett nytänkande entreprenörsdrivet bolag med stort fokus på kunskap och trivsel hos våra anställda. Newsafe är en stimulerande arbetsplats med fokus på att det ska vara KUL att arbeta tillsammans med oss. Med kul menar vi att det ska vara Kreativt, Utvecklande och Lönsamt för både våra kunder och anställda. Vi hoppas att du vill vara med och hjälpa oss att göra Sverige till en säkrare plats.

Platsannons Säljare Newsafe

SBSC_Newsafe_40_rak

Sveriges ledande säkerhetsföretag