Vi söker en säljare till Stockholmskontoret

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker därför dig som vill jobba som teknisk säljare hos Sveriges ledande säkerhetsföretag. Hos oss på Newsafe får du vara med och bygga framtiden tillsammans med vårt drivna och engagerade gäng. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi har därför stort fokus på kunskap, trivsel och gemenskap. Du kommer garanterat trivas hos oss!

Vad kommer jag göra om dagarna?
Du kommer bearbeta befintliga kunder, men det handlar också om att kontakta nya kunder för att hjälpa dem med säkerhetslösningar. Vi tänker att när du blivit varm i kläderna ska du även driva en del projekt. Vi förstår att du inte kan allt redan, men som tur är har vi riktigt duktiga medarbetare som har mycket kunskap, och de delar gärna med sig.

Du kommer ingå i vår marknadsgrupp som leds av vår försäljningschef. 

Vad behöver jag kunna?
Vi kräver inte att du ska ha någon speciell utbildning, men vi hoppas att du är behörig ingenjör inom inbrottslarm, CCTV eller brandlarm. Däremot vill vi att du ska ha arbetat med något av det tidigare. Vår förhoppning är att du även ska arbetat med något av systemen vi har, tex: RCO, ARX, LenelS2. Om du har jobbat som säljare eller projektledare tror vi att det är till din fördel.

Hur är jag som person?
Vi lägger stor vikt vid att du ska passa in hos oss. Du har mycket energi och att prestera och leverera triggar dig, du gillar sånt. Men ditt fokus på leverans och resultat går inte över att du är prestigelös gentemot dina kollegor. Du har inga problem med att själv ta ansvar för dina arbetsuppgifter, vi tror på frihet under ansvar. Du är noggrann och tycker om att leverera bra service och du kan lyfta blicken för att se till helheten och inte bara fokusera på dina egna processer.

Du behöver ha körkort för att kunna arbeta hos oss och alla våra medarbetare blir erbjudna tjänstebil.

Vill du bli en Newsafare?

Vänta i så fall inte med att skicka in en ansökan. Vi träffar kandidater löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Skicka din ansökan till: sofia.hedman@newsafe.se märk gärna din ansökan i ämnesraden med ”Ansökan säljare”. 

Sista ansökningsdag är 2022-09-15

I alla våra rekryteringar begär vi utdrag ur belastningsregistret.

David Dunér

David Dunér

Verksamhetschef Stockholm
08 470 47 01

Sofia Hedman

Sofia Hedman

HR-chef
021 444 86 72

Vi sitter på Strandbergsgatan 12. Vi hoppas att det kommer bli din nya arbetsplats!