Vi söker driftsättare brandlarm

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker därför dig som brinner för brandlarm och brandlarmsdriftsättning. Newsafe är Sveriges ledande säkerhetsföretag och hos får du vara med och bygga framtiden tillsammans med vårt drivna och engagerade gäng. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi har därför stort fokus på kunskap, trivsel och gemenskap. Du kommer garanterat trivas hos oss!

Vad kommer jag göra om dagarna?
Du kommer att ansvara för driftsättningen av brandlarmsanläggningar. En del av din tjänst kommer även innebära projektsamordning, men sånt tycker du är kul! Du kommer ingå i Newsafes brandlarmsgrupp och ha nära samarbete med ledningsgruppen. Du kommer att arbeta både i Västerås och Stockholm. Vi berättar mer om hur vi tänker kring det vid ett personligt möte. 

Vi förstår att du inte kan allt, men som tur är har vi riktigt duktiga medarbetare som har mycket kunskap och de delar gärna med sig. Vi är generösa med utbildningar och ser gärna att du i framtiden vill bli behörig ingenjör brandlarm och/eller talande utrymningslarm.

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi vill att du ska ha mycket energi, vara en ödmjuk lagspelare som är öppen för förändringar. Du tycker om samordning och är duktig på och förstår vikten av en bra och tydlig kommunikation. Du är driven och vill vara med och bidra och utveckla Newsafe.

I alla våra rekryteringar begär vi utdrag ur belastningsregistret.

Vad behöver jag kunna?
Vi vill att du har erfarenhet från säkerhetsbranschen och erfarenhet av installationer och driftsättning av brandlarm. Du behöver ha goda kunskaper inom säkerhetslösningar. Vi ser gärna att du har gått diverse olika utbildningar inom ditt område och är du redan behörig ingenjör är det toppen! 

Du behöver ha körkort för att kunna arbeta hos oss och alla våra medarbetare blir erbjudna tjänstebil.

Vad du får hos oss?
Vi är ett riktigt bra gäng som vi är extremt stolta över, hos oss får du bli en del av vårt kunskapsteam. Du får möjligheten att arbeta med avancerade projekt i teknikens framkant där du får vara med och påverka riktningen. 

Vi tycker om att göra roliga saker tillsammans och hittar därför på saker flera gånger per år. Vi är måna om hälsa och välmående, så vi tränar en gång i veckan tillsammans och du kommer få genomgå en hälsoundersökning om du vill. Dessutom får du även ett årligt friskvårdsbidrag.

Vill du bli en Newsafare?

Vänta i så fall inte med att skicka in en ansökan. Vi träffar kandidater löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Skicka din ansökan till: sofia.hedman@newsafe.se märk gärna din ansökan i ämnesraden med ”Ansökan brandlarm”. 

Sista ansökningsdag är 2022-09-18

Joakim Lorenz

Joakim Lorenz

VD
021 444 87 01

Sofia Hedman

Sofia Hedman

HR-chef
021 444 86 72