Verkstadsansvarig låssmed till Stockholm

Just nu söker vi en verkstadsansvarig låssmed som vill ta vår låsverkstad till nästa nivå! Hos oss på Newsafe får du vara med och bygga framtiden tillsammans med vårt drivna och engagerade gäng. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi har därför stort fokus på kunskap, trivsel och gemenskap. Du kommer garanterat trivas hos oss!

Vem är du?
För oss är det viktigt att du är en Newsafare. Du gör alltid ditt yttersta för att leverera god kvalitet och du är självgående i ditt arbete. Vi tror att du är en positiv, engagerad och ansvarstagande person som trivs med högt tempo och varierade arbetsuppgifter. Du är noggrann och tycker om att göra det lilla extra och du vill bidra till att Newsafe utvecklas. 

Du behöver ha körkort för att arbeta hos oss och alla våra medarbetare blir erbjudna förmånsbil.

Vad kommer jag göra om dagarna?
Du kommer att vara ansvarig för vår låsverkstad i Stockholm där du är den som tillverkar lås, nycklar och lägger cylindrar. Du är den som sköter administrationen av låssystem och är ett bollplank till våra säljare och projektledare. Vid de tillfällen det är lugnare i låsverkstaden ser vi att du är ute på fältet och utför mindre servicejobb. Vi ser även att du driver mindre låsprojekt. I samband med denna rekrytering ser vi stora möjligheter i att utveckla låsverkstaden, så vi vill att du har ett driv och ett engagemang för det. 

Vad behöver jag kunna?
Du behöver ha erfarenhet från att ha jobbat som låssmed/låstekniker. Du vet hur man lägger cylindrar och hur man gör lås och nycklar. Du har erfarenhet av att läsa och förstå låsscheman och du har datorvana. Vi ställer inget krav på någon särskild utbildning eller att du ska ha mästarbrev, men ser det givetvis som positivt.

Vill du bli en Newsafare?

Vänta i så fall inte med att skicka in en ansökan. Vi träffar kandidater löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Skicka din ansökan till: sofia.hedman@newsafe.se märk gärna din ansökan i ämnesraden med ”Ansökan projektledare mekanik”. 

Sista ansökningsdag är 2022-06-25

I alla våra rekryteringar begär vi utdrag ur belastningsregistret.

David Dunér

David Dunér

Verksamhetschef Stockholm
08 470 47 01

Sofia Hedman

Sofia Hedman

HR-chef
021 444 86 72

Vi sitter centralt i nya fräscha lokaler på Strandbergsgatan 12. Här finns parkering i samma hus.
Vi hoppas att det kommer bli din nya arbetsplats!