Team Newsafe cyklar Vätternrundan

På lördag är det äntligen dags får årets Vätternrunda och vi är galet stolta och peppade över att Team Newsafe är med och cyklar.

18 juni kl 11.38 börjar vårt Team Newsafe trampa Vättern runt, 315 km. De har som mål att gå in under en tid på 7 timmar och 30 minuter, vilket är 15 minuter snabbare än år 2021. Det motsvarar en snitthastighet på ca 43 km/h. 

”Det är en utmaning säger en av de äldsta veteranerna i teamet, men vi har 29 mycket duktiga cyklister som startar och teamkänslan är på topp! Viktigt är såklart vinden som ser halvbra ut just nu… Men vi har tränat hårt på olika vindförhållanden, så det ska nog gå bra.
Säkerheten är otroligt viktigt för oss eftersom det går fort och vi roterar som en kedja supertight intill varandra.
Hur konstigt den än låter så ska detta bli superkul!”- Säger den nervöse veteranen Joakim Lorenz

Team Newsafe kombinerar även nytta med nöje. De cyklar loppet för rörelsen #imoveforcancer. Samtidigt som de cyklar är de alltså också med och bidrar till deras insamling till Barncancerfonden, där målet är att nå 1 miljon kronor år 2022. Mer information om dem, deras arbete samt hur du stödjer dem hittar du här

Vill ni vara med och följa hur det går för Team Newsafe? Det är lättast via appen RaceONE. Där söker ni på Team Newsafe och sedan behöver ni följa någon eller några av våra cyklister; t.ex Joakim Lorenz.

Vi önskar Team Newsafe stort lycka till!

Sveriges ledande säkerhetsföretag