Stockholm söker projektledare mekanik

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker därför dig som vill jobba som projektledare inom mekanik hos Sveriges ledande säkerhetsföretag. Hos oss på Newsafe får du vara med och bygga framtiden tillsammans med vårt drivna och engagerade gäng. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi har därför stort fokus på kunskap, trivsel och gemenskap. Du kommer garanterat trivas hos oss!

Vad kommer jag att göra om dagarna? 
Du kommer att ingå i ett team med mekanikkunniga säljare och tekniker. Du kommer att ta över, ansvara för och driva de projekt som vår säljare har sålt. Det innebär att du ansvarar för allt från inköp, planering av resurser, dokumentation och se till att tidplaner hålls. Du är den som har den främsta kontakten med våra kunder under projektets gång och du har den dagliga kontakt med våra tekniker. Det är viktigt att du är tydlig i din kommunikation och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Hur är jag som person?
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt för oss att du är resultatorienterad och uthållig. Du driver dina projekt i mål med goda resultat och med kvalitet. Du trivs med att ta mycket ansvar och har förmågan att själv strukturera din processer och projekt. Du är en person som vi kan lita på. Du är noggrann och levererar det som är överenskommet och stöter du på problem är du lösningsorienterad och kan se alternativa vägar. Du kommer ha nära samarbete med både säljare och tekniker, så det är viktigt att du är lyhörd och att du ser er som ett team. 

 

Vad behöver jag kunna?
Vi ser inte att du behöver vara en fullfjädrad projektledare inom mekanik. Det blir du hos oss! Någon speciell utbildning är heller inget krav, däremot tror vi att det är till din fördel om du har viss erfarenhet eller kompetens av lås, beslagning och dörrautomatiker, men det är inget krav. Kanske har du mer erfarenhet från andra delar av vår bransch, som har gett dig viss förståelse för mekanik? Vi ser fram emot att få lära dig mer om lås, beslagning och dörrautomatiker.

Du behöver ha körkort för att arbeta hos oss och alla våra medarbetare blir erbjudna förmånsbil.

Vill du bli en Newsafare?

Vänta i så fall inte med att skicka in en ansökan. Vi träffar kandidater löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Skicka din ansökan till: sofia.hedman@newsafe.se märk gärna din ansökan i ämnesraden med ”Ansökan projektledare mekanik”. 

Sista ansökningsdag är 2022-06-11

I alla våra rekryteringar begär vi utdrag ur belastningsregistret.

David Dunér

David Dunér

Verksamhetschef Stockholm
08 470 47 01

Sofia Hedman

Sofia Hedman

HR-chef
021 444 86 72

Vi sitter centralt i nya fräscha lokaler på Strandbergsgatan 12. Här finns parkering i samma hus.
Vi hoppas att det kommer bli din nya arbetsplats!