Säljande projektledare till Stockholm

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker därför dig som vill jobba som säljande projektledare inom elektronik, mekanik eller brand hos Sveriges ledande säkerhetsföretag. Hos oss på Newsafe får du vara med och bygga framtiden tillsammans med vårt drivna och engagerade gäng. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi har därför stort fokus på kunskap, trivsel och gemenskap. Du kommer garanterat trivas hos oss!

Vad kommer jag att göra om dagarna? 
Du kommer att bearbeta befintliga kunder, men det handlar också om att kontakta nya kunder för att hjälpa dem med säkerhetslösningar. Du kommer att ansvara för och driva de projekt som du har sålt. Det innebär att du ansvarar för allt från inköp, planering av resurser, dokumentation och se till att tidplaner hålls. Du är den som har den främsta kontakten med våra kunder under projektets gång och du har den dagliga kontakten med våra tekniker. Det är viktigt att du är tydlig i din kommunikation och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Du kommer ingå i vår marknadsgrupp som består av 10 andra säljare och projektledare och tillsammans hjälper och stöttar ni varandra.

Hur är jag som person?
Vi lägger stor vikt vid att du ska passa in hos oss. Du har mycket energi och prestera och leverera triggar dig, men ditt fokus på leverans och resultat går inte över att du är prestigelös gentemot dina kollegor. Du driver dina projekt i mål med god kvalitet och du trivs med att ta mycket ansvar. Du har förmågan att själv strukturera din processer och projekt. Du är en person som vi kan lita på. Du är noggrann och levererar det som är överenskommet och stöter du på problem är du lösningsorienterad och kan se alternativa vägar. Du kommer ha nära samarbete med teknikerna, så det är viktigt att du är lyhörd och att du ser er som ett team. 

Vad behöver jag kunna?
Vi kräver inte att du ska ha någon speciell utbildning, men vi hoppas att du är behörig ingenjör inom inbrottslarm, CCTV, brandlarm eller har kompetens inom mekanik. Däremot vill vi att du ska ha arbetat med något av det tidigare. Vår förhoppning är att du även ska arbetat med något av systemen vi har, tex: RCO, ARX, LenelS2, Hedengren, Securifire eller att du har god produktkännedom inom mekanik. Om du har jobbat som säljare eller projektledare tidigare tror vi att det är till din fördel.

Du behöver ha körkort för att arbeta hos oss och du har möjlighet att ha förmånsbil.

Vill du bli en Newsafare?

Vänta i så fall inte med att skicka in en ansökan. Vi träffar kandidater löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Skicka din ansökan till: daniel.jakobsson@newsafe.se märk gärna din ansökan i ämnesraden med ”Ansökan säljare”. 

Sista ansökningsdag är 2024-03-07

I alla våra rekryteringar begär vi utdrag ur belastningsregistret.

Daniel Jakobsson

Daniel Jakobsson

Verksamhetschef Stockholm
08 470 47 06

Sofia Hedman

Sofia Hedman

HR-chef
021 444 86 72

Vi sitter centralt i nya fräscha lokaler på Strandbergsgatan 12. Här finns kostnadsfri parkering i samma hus. Vi hoppas att det kommer bli din nya arbetsplats!