Projektledare Brand till Gävle

Vårt Gävlekontor som öppnade år 2021 växer och du har därför möjlighet att få arbeta som projektledare på Sveriges ledande säkerhetsföretag. Hos oss på Newsafe får du vara med och bygga framtiden tillsammans med kunniga, engagerade och fantastiska kollegor. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi har därför stort fokus på kunskap, trivsel och gemenskap. Du kommer garanterat trivas hos oss! 

Hur ser mina dagar ut?
Du kommer att ansvara för ett projekt som drar igång under hösten 2024. Det är en stor datahall lokaliserad i Gävle. Du kommer att ansvara för delen brandlarm och utrymningslarm med talat meddelande. Det innebär att du ansvarar för allt från inköp, planering av resurser, ekonomin i projektet, dokumentation och du ser till att tidplaner hålls. Du har den främsta kontakten med vår kund under projektets gång och du har den dagliga kontakten med våra tekniker. Det är viktigt att du är tydlig i din kommunikation och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på både svenska och engelska.

Du kommer ingå i vår marknadsgrupp som består av 10 andra projektledare och tillsammans hjälper och stöttar ni varandra. Förutom stöd från andra projektledare kommer du ha ett mycket nära stöd från Sebastian, vår verksamhetschef i Gävle. 

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid att du ska passa in hos oss. Du har mycket energi och prestera och leverera triggar dig. Du driver dina projekt i mål med god kvalitet och du trivs med att ta mycket ansvar. Du har förmågan att själv strukturera din processer och projekt. Du är en person som vi kan lita på. Du är noggrann och levererar det som är överenskommet och stöter du på problem är du lösningsorienterad och kan se alternativa vägar. Du kommer ha nära samarbete med teknikerna, så det är viktigt att du är lyhörd, stöttande och att du ser er som ett team. 

Vad behöver jag kunna?
Vi vill att du har erfarenhet från ha jobbat med brandlarm och förhoppningsvis även utrymningslarm med talat meddelande. Kanske har du tidigare arbetat som projektledare? Eller vill du som ledande tekniker ta klivet och bli projektledare? Vi tror på dig i så fall och vill gärna vara med och lära och se dig utvecklas! Är du Behörig Ingenjör idag ser vi det som ett plus, men om inte så är det något vi ser positivt på om du vill bli det längre fram. För oss är det viktigt att du har ett intresse av att lära dig nya saker och att du vill bidra till Newsafes utveckling. 

Du behöver ha B-körkort. Alla våra medarbetare blir erbjudna förmånsbil.

Vill du bli en Newsafare?

Vänta i så fall inte med att skicka in en ansökan. Vi träffar kandidater löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Skicka din ansökan till: sofia.hedman@newsafe.se märk gärna din ansökan i ämnesraden med ”Ansökan projektledare Gävle”. 

Sista ansökningsdag är 2024-07-07

Sebastian Lorenz

Sebastian Lorenz

Verksamhetschef Gävle
026 424 90 01

I alla våra rekryteringar begär vi utdrag ur belastningsregistret.

Vi har precis flyttat till nybyggda, fräscha lokaler på Johannesbergsvägen 29D. Vi hoppas att det kommer bli din nya arbetsplats!