Ny stor order till Newsafe

Galleria Kungenskurva

Newsafe har säkrat affären att få leverera säkerheten till den nya handelsplatsen BO/OM i kungens kurva. Anläggningen kommer att bestå av ett avancerat adresserbart brandlarm med både tal och ljudande utrymningslarm som skall skydda och övervaka fastigheten och dess hyresgäster. I entreprenaden ingår även leverans av inbrottslarm med integrerat passersystem. Vi på Newsafe är väldigt glada att vi fått förtroendet att få vara med i detta spännande projekt.

#BO/OMÄrUppdateradSegmentet 1

Den tidigare tryckerifastigheten Segmentet 1, som även under en tid inrymt SF:s huvudkontor och inspelningsstudios, har delvis byggts om för handelsändamål. Våren 2008 slog K-Rauta upp dörrarna till sin nya butik på ca 9.000 kvm och utvecklingen av de resterande ca. 20.000 kvadratmetrarna är i full gång, gallerian beräknas öppnas under sen höst 2016.

Konceptet bygger på att man som konsument skall finna allt till hemmet och namnet för handelsplatsen är Bo/Om. Det är Skandinaviens första och enda handelsplats med allt inom hem och inredning. Med ett särskiljande koncept och ett brett utbud av såväl stora kedjor som mer nischade varumärken kommer det vara ett inspirationsmecka och en naturlig destination för såväl konsumenter som professionella yrkesarbetare. Här kommer man att hitta allt från dörrmattor och spik till den senaste senaste designlampan. Allt på ett ställe. 

Sveriges ledande säkerhetsföretag