Ny stor order till Newsafe

Näringslivets hus ska byggas om och moderniseras. Newsafe är de som kommer vara med och skydda hjärtat i Näringslivets hus med ett nytt brandlarmssystem.

Svenskt Näringslivs fastighet på Östermalm, Näringslivets Hus ska byggas om. Fastigheten har ett långt förflutet då den redan började byggas år 1957 och bygget fortsatte i etapper ända fram till och med år 1972. Det är nu dags att modernisera fastigheten för att möta organisationens uppgift samt att förvalta det kapital fastigheten omsluter. Ombyggnationen kommer även denna gång att ske i flera etapper.

Newsafe kan stolt presentera att vi kommer att installerar ett nytt avancerat brandlarmsystem för fastigheten. Allt för att det ska vara en säker samlingsplats för organisationerna, näringslivet och politiken.

Vill du läsa mer om Näringslivets hus kan du göra det här.

”Vi är mycket tacksamma och glada över att vi  fått skriva avtalet med Näringslivets hus. Det är ett riktigt prestigeuppdrag att få säkra upp Näringslivets hus. Där finns hjärtat för att hjälpa företagandet i Sverige. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete.” meddelar stolt Joakim på Newsafe 

Joakim Lorenz

Joakim Lorenz

VD
021 444 87 01