Ny certifiering ger Newsafe topplacering i säkerhets-Sverige

Newsafe har på rekordtid blivit ett av Sveriges sju främsta säkerhetsbolag med fullständiga certifieringar för leveranser av inbrottslarm, brandlarm, CCTV samt låsanläggningar. 

Efterfrågan på helhetslösningar för högsäkerhetssystem fortsätter att öka i hela Sverige. Men idag är det långt ifrån alla säkerhetsleverantörer som har de fullständiga certifieringar som krävs för de hett efterfrågade leveranserna.Anläggarfirma lås Märke

Newsafe är nu en av de sju främsta säkerhetsbolagen med fullständiga certifieringar. Den senaste (anläggarfirma låsanläggningar SSF 1040 utgåva 3) innebär att företaget totalt har sex behöriga ingenjörer, en certifierad låsmästare samt en certifierad värdeskåpstekniker. Dessutom är ledningssystem certifierat enligt ISO 9001 och miljöledningssystemet enligt ISO 14001.

– Därmed har vi etablerat oss som en av Sveriges främsta säkerhetsleverantörer med kapacitet att erbjuda kvalitativa helhetslösningar med högsäkerhetssystem. Det var ett av våra främsta mål när vi startade i oktober 2015, säger Joakim Lorenz, VD på Newsafe, som idag levererar säkerhetslösningar till våra kunder som företag och privatpersoner i Sverige.

Certifieringen och topp-7-placeringen möjliggör nu fortsatt offensiv expansion under 2017.

– Vi kommer rekrytera ytterligare medarbetare med specialistkompetens och gå vidare med vår planerade etablering i Stockholm. Det är framgångsreceptet för oss. Expansionen har varit möjlig tack vare våra kunniga medarbetare, en fin sammanhållning och en vilja att tillsammans satsa på att bygga ett lönsamt bolag med högsta leveranskvalitet, säger Joakim Lorenz.

För mer information, kontakta:

Joakim Lorenz VD för Newsafe. 021-444 87 00 joakim.lorenz@newsafe.se, www.newsafe.se

Lås C

Sveriges ledande säkerhetsföretag