Newsafe tecknar ramavtal med Stockholm Parkering

Newsafe kan stolt meddela att ytterligare ett stort ramavtal är tecknat tillsammans med Stockholm Parkering. De administrerar idag 61.500 parkeringsplatser fördelade över Stockholm stad. Vilket ställer höga krav på en fungerande inpassering.

Stockholm Parkering är ett kommunalt bolag som ägs av Stockholms stad. De har både egna anläggningar och agerar på uppdrag av andra fastighetsägare och har en omsättning på ca 621 mkr. De tillgodoser invånare och besökare med såväl besöksparkeringar som p-platser för uthyrning.

Vill du läsa mer om Stockholm Parkering kan du göra det här. 

Ramavtalet som Newsafe tecknat med Stockholm Parkering omfattar löpande låstjänster samt inbrott- och passersystem inom hela Stockholm Parkerings bestånd. Newsafe kommer att byta lås- och låsdetaljer, leverera låshus, ellås, elslutbleck, nycklar, cylindrar och låsdetaljer. Ramavtalet omfattar även reparation av dörrautomatiker, dörrstängare och armbågskontakter. 

”Vi vet vad som krävs för att uppnå ett långsiktigt samarbete och vi är glada och tacksamma för förtroendet vi fått att bli Stockholm Parkerings nya säkerhetsleverantör.” – David Dunér, verksamhetschef Stockholm

David Dunér

David Dunér

Verksamhetschef Stockholm
08-470 47 01
david.duner@newsafe.se