Newsafe tecknar ramavtal med Rocklunda Fastigheter

Ramavtalet avser installation och service av lås, passersystem, inbrottslarm och kameraövervakning.

Rocklunda är ett av Skandinaviens största sammansatta idrottsområden. Rocklunda Fastigheter äger och förvaltar Rocklunda-området med Västerås Stad som största hyresgäst. Området på 60 hektar består av både byggnader, arenor och mark, och nyttjas av föreningar, skolor, ungdomar och elitlag inom olika idrotter. Rocklunda Fastigheter arbetar fokuserat och långsiktigt med miljö och hållbarhet, senast 2030 ska Rocklunda vara klimatpositivt.

”- Rocklunda har fler besökare per år än Globen. Detta ställer höga krav på att lås, nödutrymning och övrig säkerhet måste fungera 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Vi har sedan flera år tillbaka jobbat nära Rocklunda Fastigheter och det är en kunnig beställare som vill ligga i framkant av den tekniska utvecklingen med hållbara lösningar. Att vi nu fått teckna ett ramavtal gällande säkerheten ser vi som väldigt hedrande. David Dunér, ansvarig Newsafe ”

Björn Sandvall, Teknisk chef på Rocklunda Fastigheter om valet av Newsafe:

” – Att hålla våra arenor säkra och trygga, men samtidigt så öppna och tillgängliga som möjligt, är en stor utmaning för oss. Newsafe har under en längre tid varit vår största säkerhetsleverantör och en kunnig rådgivare. Vi hållbarhetssäkrar just nu våra inköp och har i samband med det valt att förankra vårt samarbete ytterligare med ett ramavtal.

För mer information om Rocklunda klicka här


Newsafe är en oberoende säkerhetsleverantör med spetskompetens inom inbrottslarm, brand- utrymningslarm, passagesystem, lås och CCTV. Newsafe ligger ständigt i framkant med hållbara och innovativa helhetslösningar.

Sveriges ledande säkerhetsföretag