Newsafe levererar säkerhet till Europas största Fordanläggning

Newsafe levererar på nytt en total säkerhetslösning till Hedin Construction. Leveransen omfattar över 10.000 kvm till nya Ford Akalla.

Ramavtalsleverantören Newsafe Sweden AB har återigen fått det stora förtroendet av Hedin Group att få leverera en komplett säkerhetslösning. Denna gång till nya Ford Akalla. Leveransen omfattar över 10.000 kvm bilanläggning med avancerad säkerhetstekniska lösningar som inbrottslarm, passersystem, CCTV, brandlarm- och utrymningslarm, nödtelefoni samt all mekanisk låsning. 

Anläggningen i Akalla är Europas största Fordanläggning. Här finns både begagnat- och nybilsförsäljning samt verkstad för både personbilar och transportbilar. Läs mer här.

Benny Fällborg

Benny Fällborg

Projektledare

”Det har varit ett omfattande och gediget uppdrag eftersom det omfattat alla delar av säkerhet. Det har gått riktigt bra för oss! Det känns jättebra och det visar att Newsafe är ett företag med hög kompetens och med medarbetare som verkligen alltid gör sitt yttersta för att leverera kvalitet.”
Benny Fällborg, projektledare Newsafe

Benny poängterar även ödmjukt att teamet bakom projektet verkligen ska känna sig glada och framför allt mycket stolta som nu fått överlämna samtliga anläggningsdelarna med helt rena besiktningsprotokoll. 

 

Sedan år 2022 har Newsafe haft ramavtal med Hedin Group

Det är med glädje som Newsafe fortsätter ett gott samarbete tillsammans med Hedin Construction. Newsafe har även under år 2023 levererat ytterligare till Hedin; nyetableringarna Ford Bromma, Ford Uppsala och Mercedes i Uppsala.