Newsafe får stororder från Vasakronan när Stockholms nya scen utvecklas #vasakronan #stadsutveckling #sergelstan

Newsafe har fått förtroendet att leverera säkerheten till Vasakronans fastighet Hästskon 12, i nya området Sergelstan i centrala Stockholm. Det är en stor entreprenad som omfattar 86 000 kvm yta med inbrottslarm, passagesystem, porttelefoner och lås. Entreprenaden utförs i nära samarbete med Vasakronans byggentreprenörer Veidekke, NCC och Zengun.

Fastigheten består av tre huskroppar som vetter mot tre olika gator – Sveavägen, Malmskillnadsgatan och Hamngatan. Byggnaderna innehåller kontor, handel bostäder, eventytor och olika mötesplatser.

”Det är en fjäder i hatten att Vasakronan valde Newsafe som leverantör till detta komplexa projekt. Säkerhetsleveransen består av över 300 dörrmiljöer innehållande kortläsare och dörrautomatiker. Vi ser det som ett kvitto på att vi arbetar rätt och det är en stor ära att få vara med i utvecklingen av att förändra Stockholms citykärna”, Maria Forsberg Verksamhetschef Newsafe Stockholm.

Området Sergelstan – Stockholms nya scen

Sergelstan är området runt Sergels torg i Stockholm. Det är en stadsdel full av liv och alltid vaken – det är målbilden när vi tar ett helhetsgrepp om kvarteren som vi kallar Sergelstan. När Vasakronan utvecklar området blir det nya stråk, mer liv och rörelse mellan husen, shopping, restauranger, fantastiska takterrasser och platser att vara på.  Ambitionen är att Sergelstan ska bli Stockholms nya scen.  En scen mitt i city med fokus på folkliv där medvetet mode, smart mat och innovativa upplevelser tar plats.

För mer information om projektet klicka här

YouTube video

Källa: Vasakronan

 


 

Newsafe är en oberoende säkerhetsleverantör med spetskompetens inom inbrottslarm, brand- utrymningslarm, passagesystem, lås och CCTV. Newsafe ligger ständigt i framkant med hållbara och innovativa helhetslösningar.

Sveriges ledande säkerhetsföretag