Newsafe blir säkerhetsleverantör för Porsches nyetablering i Danderyd. 7 000 kvadratmeter Porsche i Danderyd – störst i Norden ska stå klart under kvartal 4, 2018.

2000px-Porsche-Logo.svg

En mycket stolt Joakim Lorenz, vd på Newsafe berättar att lyxbilsvarumärket Porsche med Din Bil ger Newsafe det stora förtroendet att leverera ett avancerat inbrottslarm med integrerat passersystem till den nya gigantiska anläggningen i Danderyd. Leveransen är planerad att utföras under kvartal 4, 2018.

Den tyska sportbilstillverkaren Porsche har vuxit kraftigt på den svenska marknaden under de senaste åren. Under 2015 registrerades 1.215 nya Porsche i Sverige. Det är mer än en fördubbling av försäljningsrekordet från 2013. För att kunna ta hand om den stora efterfrågan i Stockholmsområdet etableras därför en helt ny fullserviceanläggning i form av Porsche Center Danderyd.

Porsche har under de senaste åren kraftigt ökat sin försäljning, sedan 2013 har man mer än fördubblat försäljningen av nya bilar på den svenska marknaden. Volymökningen kommer dels från tidigare etablerade modeller som Porsche 911 och Porsche Cayenne. Dessutom har Porsche Macan, den sportiga mellanklass-SUV som lanserades 2014, blivit en större framgång för märket än förväntat.

iktm4vlmakwc9uw4ffnrf2xrg6y5pcq

Den ökande försäljningen märks i hela landet, där den största försäljningsökningen har kommit inom Stockholm där försäljningstakten på nya bilar hos Porsche Center Stockholm nu är uppe i ca 400 bilar per år, en rejäl ökning från ca 160 bilar per år för bara två år sen. Den ökade volymen på både nya och begagnade bilar, samt en större efterfrågan på verkstadstjänster genom den snabbt växande vagnparken, skapar dock nya om än angenäma utmaningar.

– Den stora efterfrågan från våra kunder, både vad gäller bilar och servicetider innebär att vi behöver utöka vår kapacitet rejält säger Jens Wetterfors, VD för Din Bil Sverige AB.

Din Bil Sverige AB driver sedan tidigare Porsche Center Stockholm och Porsche Service Center Östermalm.
För mer information om Din Bil Sverige klicka här

Vi vill även tacka arkitektbyrån Walther Arkitekter AB för den illustrerade bilden.

SBSC_Newsafe_40_rak

Sveriges ledande säkerhetsföretag