Maria Forsberg välkomnas till Newsafe, som verksamhetschef i Stockholm.

Maria Newsafe fortsätter att expandera och etablerar nu en filial i Stockholm. Maria Forsberg är rekryterad för att driva Stockholms filialen i nya lokaler som förbereds vid Lindhagen. Maria har en mycket lång och gedigen erfarenhet från säkerhetsbranschen, senast som ansvarig för Certego i region Stockholm med fyra filialer och en omsättning närmare 140mkr.

-Det ska bli riktigt spännande och utmanande att få vara med i detta kreativa och kunniga Västerås-team, som på rekordtid har byggt upp en verksamhet även med en kundkrets i Stockholm. Grunden är klar, nu får jag den stora äran och utmatningen att forma Stockholmsatsningen från starten. Vi har letat mycket noggrant efter nya ändamålsenliga lokaler, kärnpunkten har varit att hitta en centralt placerad lokal. Kontorslokalen som ska stå klar efter årsskiftet vid Lindhagen kommer anpassas efter vår verksamhet med en låsverkstad och låsbutik. Mycket viktiga rekryteringar pågår och vi kommer inom kort att få berätta om nya trevliga kollegor till Newsafe filial i Stockholm, säger Maria Forsberg, Verksamhetschef Newsafe Stockholm.

Newsafe har sedan starten 2015 vuxit med över 1200%. Efterfrågan av certifierade säkerhetslösningar och Newsafes affärskoncept att leverera kompletta lösningar har visat sig vara vårt framgångskoncept som nu fortsätter att växa vidare. Newsafe har samtliga certifieringar för leveranser av inbrottslarm, brandlarm, CCTV samt låsanläggningar. Arbete pågår just nu med att certifiera bolaget på inbrottslarm SSF 1015 larmklass 3 och (TUL) Talat utrymning larm SBF 2017:1.

Det känns fantastiskt roligt och viktigt att Maria Forsberg satsar och ger oss förtroende för vår Stockholms satsning. Redan från start var ett av målen att snabbt etablera ett kontor i Stockholm, säger Joakim Lorenz, VD på Newsafe, som idag levererar totala säkerhetslösningar till kunder i Sverige.

För mer information, kontakta:

Joakim Lorenz VD för Newsafe. 021-444 87 00

joakim.lorenz@newsafe.se, www.newsafe.se

Sveriges ledande säkerhetsföretag