Låstekniker till Västerås

Nu söker vi dig som vill jobba som låstekniker hos Sveriges ledande säkerhetsföretag. Hos oss på Newsafe får du vara med och bygga framtiden tillsammans med vårt drivna och engagerade gäng. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi har därför stort fokus på kunskap, trivsel och gemenskap. Du kommer garanterat trivas hos oss!

Hur ser en dag ut?
Som låstekniker hos oss på Newsafe kommer du ingå i vårt tenikerteam som besitter spetskompetens inom områdena inbrottslarm, brand- och utrymningslarm, passersystem, CCTV, lås, beslagning, dörrstängare, dörrautomatik och värdeskåp. Du kommer att arbeta som låstekniker i olika projekt där det kan vara nyinstallation av lås, dörrstängare, beslag och dörrautomatiker, men du kommer även att utföra en del servicejobb. Om du har kunskap och erfarenhet av att lägga cylindrar, göra nycklar och lås ser vi även att det är arbetsuppgifter som kommer ingå i din roll.

Om du inte redan idag är låsmästare, men vill bli det i framtiden har du goda utsikter att få bli det hos oss. Vi månar om våra medarbetares utveckling.

Vad behöver jag kunna?
Vi söker dig som är utbildad låstekniker och vi ser gärna att du har erfarenhet, men det är inget krav. Kanske kommer du direkt från skolan? Det är också intressant för oss. Vi har duktiga låsmästare som kan lära dig mer om yrket.

Har du erfarenhet av att lägga cylindrar och tidigare har jobbat med tillverkning av lås och nycklar ser vi det som meriterande. 

Vem är du?
För oss är det viktigt att du är en Newsafare. Du gör alltid ditt yttersta för att leverera god kvalitet och du är självgående i ditt arbete, samtidigt som du är lyhörd och prestigelös. Du är ambitiös och har som mål att allt du tar dig an ska bli så bra som möjligt. Vi tror att du är en positiv, engagerad och ansvarstagande person som har stort driv och du trivs med högt tempo. Du är noggrann och tycker om att göra det lilla extra för att bygga långvariga relationer med våra kunder. 

Du behöver ha körkort för att arbeta hos oss och alla våra medarbetare blir erbjudna förmånsbil.

Vill du bli en Newsafare?

Vänta i så fall inte med att skicka in en ansökan. Vi träffar kandidater löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Skicka din ansökan till: sofia.hedman@newsafe.se märk gärna din ansökan i ämnesraden med ”Ansökan låstekniker Västerås”. 

Sista ansökningsdag är 2023-09-01

I alla våra rekryteringar begär vi utdrag ur belastningsregistret.

Simon Lindholm

Simon Lindholm

Arbetsledare Västerås
021 444 86 75

Sofia Hedman

Sofia Hedman

HR-chef
021 444 86 72

Vi sitter i en häftig lokal på Fallskärmsvägen 3 i Västerås. Vi hoppas att det kommer bli din nya arbetsplats!