Låstekniker till Stockholm

Vi expanderar vår grupp av medarbetare som jobbar med lås, beslagning och dörrautomatiker. Vi söker därför dig som vill jobba som låstekniker hos Sveriges ledande säkerhetsföretag. Hos oss på Newsafe får du vara med och bygga framtiden tillsammans med vårt drivna och engagerade gäng. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi har därför stort fokus på kunskap, trivsel och gemenskap. Du kommer garanterat trivas hos oss!

Hur ser en dag ut?
Som låstekniker hos oss på Newsafe kommer du ingå i vårt tenikerteam som besitter spetskompetens inom områdena inbrottslarm, brand- och utrymningslarm, passersystem, CCTV, lås, beslagning och dörrautomatik.

Du kommer främst att arbeta tillsammans med en grupp personer som gemensamt är väldigt kunniga inom mekanik. Du kommer att gå på olika projekt i varierande storlek från mindre kontorsanpassningar, skolor, flerbostadshus till större kontorsprojekt som leds av projektledare.

Vad behöver jag kunna?
Vi söker dig som har viss erfarenhet av att jobba som låstekniker, men vi ställer inget krav på någon särskild utbildning eller att du ska ha mästarbrev. Vi ser snarare att du som söker har de personliga egenskaperna vi efterfrågar, det praktiska och teoretiska i yrket är vi med och lär dig längs vägen. 

Vem är du?
För oss är det viktigt att du är en Newsafare. Du gör alltid ditt yttersta för att leverera god kvalitet och du är självgående i ditt arbete, samtidigt som du är lyhörd och prestigelös. Du är ambitiös och har som mål att allt du tar dig an ska bli så bra som möjligt. Vi tror att du är en positiv, engagerad och ansvarstagande person som har stort driv och du trivs med högt tempo. Du är noggrann och tycker om att göra det lilla extra för att bygga långvariga relationer med våra kunder. 

Du behöver ha körkort för att arbeta hos oss och alla våra medarbetare blir erbjudna förmånsbil.

Vill du bli en Newsafare?

Vänta i så fall inte med att skicka in en ansökan. Vi träffar kandidater löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Skicka din ansökan till: sofia.hedman@newsafe.se märk gärna din ansökan i ämnesraden med ”Ansökan projektledare mekanik”. 

Sista ansökningsdag är 2022-06-11

I alla våra rekryteringar begär vi utdrag ur belastningsregistret.

David Dunér

David Dunér

Verksamhetschef Stockholm
08 470 47 01

Sofia Hedman

Sofia Hedman

HR-chef
021 444 86 72

Vi sitter centralt i nya fräscha lokaler på Strandbergsgatan 12. Här finns parkering i samma hus.
Vi hoppas att det kommer bli din nya arbetsplats!