Larmtekniker till Västerås

Vi växer och söker därför dig som larmtekniker hos Sveriges ledande säkerhetsföretag. Hos oss på Newsafe får du vara med och bygga framtiden tillsammans med vårt drivna och engagerade gäng. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi har därför stort fokus på kunskap, trivsel och gemenskap. Du kommer garanterat trivas hos oss!

Vad ska jag jobba med?
Som larmtekniker hos oss på Newsafe kommer du ingå i vårt teknikerteam som besitter spetskompetens inom inbrottslarm, brand- och utrymningslarm, passersystem, CCTV och lås. Du kommer framförallt att montera och installera larm- och passerystem samt CCTV. Har du erfarenhet från att driftsätta kommer även det att kunna ingå i dina arbetsuppgifter. Det kan också handla om att göra servicejobb hos våra befintliga kunder. 

Vad behöver jag kunna?
Vi ser gärna att du har arbetat i branschen sedan tidigare, men det är inget krav. Vi tror att du är en person som folk vänder sig till när de vill ha hjälp med tekniska problem och du tycker sånt är roligt. Du har god datorvana och är vetgirig och vill lära dig nya saker. Att utvecklas tillsammans med oss på Newsafe tycker du verkar spännande och kanske har du en bakgrund som elektriker?

Vem är du?
För oss är det viktigt att du är en Newsafare. Du gör alltid ditt yttersta för att leverera god kvalitet och du hjälper och ställer upp för dina kollegor. Vi tror att du är en positiv, engagerad och ansvarstagande lagspelare. Du är noggrann och tycker om att göra det lilla extra för att bygga långvariga relationer med våra kunder. 

Du behöver ha körkort för att arbeta hos oss och alla våra medarbetare blir erbjudna förmånsbil.

Vill du bli en Newsafare?

Vänta i så fall inte med att skicka in en ansökan. Vi träffar kandidater löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Skicka din ansökan till: sofia.hedman@newsafe.se märk gärna din ansökan i ämnesraden med ”Ansökan tekniker Västerås”. 

Sista ansökningsdag är 2022-04-11

I alla våra rekryteringar begär vi utdrag ur belastningsregistret.

Simon Lindholm

Simon Lindholm

Arbetsledare Västerås
021 444 86 75

Sofia Hedman

Sofia Hedman

HR-chef
021 444 86 72

Vi sitter på Fallskärmsvägen 3 i Västerås. Vi hoppas att det kommer bli din nya arbetsplats!