Larmtekniker till Västerås

Vi fortsätter växa och söker därför dig som vill arbeta som larmtekniker hos Sveriges ledande säkerhetsföretag. Hos oss på Newsafe får du vara med och bygga framtiden tillsammans med vårt drivna och engagerade gäng. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi har därför stort fokus på kunskap, trivsel och gemenskap. Du kommer garanterat trivas hos oss!

Vad ska jag jobba med?
Som larmtekniker hos oss på Newsafe kommer du ingå i vårt teknikerteam som besitter spetskompetens inom inbrottslarm, brand- och utrymningslarm, passersystem, CCTV och lås. Du kommer framförallt att montera och installera larm- och passersystem samt CCTV. Har du erfarenhet från att driftsätta kommer även det att kunna ingå i dina arbetsuppgifter. Det kan också handla om att göra servicejobb hos våra befintliga kunder.

Vad behöver jag kunna?
Vi vill att du har erfarenhet från branschen sedan tidigare, meriterande är om du har gedigen erfarenhet av installation och driftsättning. Men, kanske har du inte arbetat i jättemånga år och har en del kvar att lära, även det går helt fint för oss. Vi vill gärna vara med och lära dig och se dig utvecklas! Det viktigaste är att du har ett intresse av det vi arbetar med och en vilja att lära dig. Du har god datorvana och tycker om teknisk problemlösning.

Vem är du?
För oss är det viktigt att du är en Newsafare. Du gör alltid ditt yttersta för att leverera god kvalitet och du hjälper och ställer upp för dina kollegor. Vi tror att du är en positiv, engagerad och ansvarstagande lagspelare. Du är noggrann och tycker om att göra det lilla extra för att bygga långvariga relationer med våra kunder.

Du behöver ha körkort för att arbeta hos oss och alla våra medarbetare blir erbjudna förmånsbil.

Vill du bli en Newsafare?

Vänta i så fall inte med att skicka in en ansökan. Vi träffar kandidater löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Skicka din ansökan till: sofia.hedman@newsafe.se märk gärna din ansökan i ämnesraden med ”Ansökan larmtekniker Västerås”. 

Sista ansökningsdag är 2023-10-15

I alla våra rekryteringar begär vi utdrag ur belastningsregistret.

Simon Lindholm

Simon Lindholm

Arbetsledare Västerås
021 444 86 75

Sofia Hedman

Sofia Hedman

HR-chef
021 444 86 72

Vi sitter i fräscha lokaler på Fallskärmsvägen 3 i Västerås. Vi hoppas att det kommer bli din nya arbetsplats!