Larmtekniker till Stockholm

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker därför dig som larmtekniker hos Sveriges ledande säkerhetsföretag. Hos oss på Newsafe får du vara med och bygga framtiden tillsammans med vårt drivna och engagerade gäng. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi har därför stort fokus på kunskap, trivsel och gemenskap. Du kommer garanterat trivas hos oss!

Hur ser en dag ut?
Som säkerhetstekniker hos oss på Newsafe kommer du ingå i vårt teknikerteam som besitter spetskompetens inom områdena inbrottslarm, brand- och utrymningslarm, passersystem, CCTV och lås. Du kommer att göra egna installationer och driftsättningar så det är viktigt för oss att du har erfarenhet av detta.

Vad behöver jag kunna?
Vi söker en ansvarstagande person som kommer arbeta med både installation och driftsättning. Vi ser att du har arbetat i branschen sedan tidigare och har kunskap från något av följande system:
– RCO M5 MEGA
– Larm i ARX
– Vanderbilt Omnis

Vem är du?
För oss är det viktigt att du är en Newsafare. Du gör alltid ditt yttersta för att leverera god kvalitet och du hjälper och ställer upp för dina kollegor. Vi tror att du är en positiv, engagerad och ansvarstagande lagspelare. Du är noggrann och tycker om att göra det lilla extra för att bygga långvariga relationer med våra kunder. 

Du behöver ha körkort för att arbeta hos oss och alla våra medarbetare blir erbjudna tjänstebil.

Vill du bli en Newsafare?

Vänta i så fall inte med att skicka in en ansökan. Vi träffar kandidater löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Skicka din ansökan till: sofia.hedman@newsafe.se märk gärna din ansökan i ämnesraden med ”Ansökan tekniker”. 

Sista ansökningsdag är 2022-03-19

I alla våra rekryteringar begär vi utdrag ur belastningsregistret.

 

Fredrik Myrberg

Fredrik Myrberg

Arbetsledare Stockholm
08 470 47 10

Sofia Hedman

Sofia Hedman

HR-chef
021 444 86 72

Vi sitter på Strandbergsgatan 12. Vi hoppas att det kommer bli din nya arbetsplats!