KidsBrandStore ger Newsafe fortsatta förtroende som säkerhetsleverantör till deras nya centrallager och kontor

Den ledande aktören inom premium mode KidsBrandStore flyttar till nya lokaler om 7 200 kvadratmeter i Örjan-området i Västerås. KidsBrandStore ger fortsatt förtroende till Newsafe att leverera en helhetslösning av säkerhet till fastigheten. Leveransen innehåller ett integrerat inbrottslarm och passagesystem med tillhörande elektrisk och mekanisk låsning. Utöver detta kompletteras fastigheten med ett nytt kameraövervakningssystem. 

Följande system kommer skapa oss en stor trygghet att kunna lagerföra, och säkerställa vår fortsatta tillväxt både i Norden och i Europa”, säger Mikael Arnåsen, vd KidsBrandStore.

KidsBrandStore är en av Nordens största webbbutiker med försäljning av kvalitetskläder och accessoarer för barn och ungdomar, i åldrarna 8 – 16 år. Fokus ligger på hög kundservice och snabba leveranser. Huvuddelen av bolagets försäljning sker på nätet men har kompletterats, sedan tre år tillbaka, med ett omnikanalkoncept där bolaget idag äger sju fysiska butiker placerade i de mest attraktiva köpcentrumen i Sverige och Norge. Vill ni läsa mer om KidsBrandStore klicka här

Newsafe som nuvarande säkerhetsleverantör till KidsBrandStore är mycket tacksamma över att nu få fortsatt förtroendet. Det känns så otroligt spännande att få följa deras blomstrade företag med deras energiskt härliga laganda och se deras fortsatta utveckling”, säger Joakim Lorenz vd på Newsafe.

Sveriges ledande säkerhetsföretag