iLOQ till Stockholms Segelklubb

iLOQ representerar en ny generation av låssystem som är säkrare och lättare att administrera än klassiska mekaniska system. Stockholms Segelklubb har låtit Newsafe programmera iLOQ låssystem till deras lokaler.

Stockholms Segelklubb grundades redan år 1901 och har ett flertalet hamnar i Mälaren. I Fredhällshamnen finns klubbhuset som hyrs av Stockholms stad sedan 1945. Klubbhuset är kulturminnesmärkt. Idag har klubben ca 500 medlemmar och drivs av en ideell styrelse. 

Vill ni läsa mer om Stockholms Segelklubb kan ni göra det här.

Newsafe har programmerat iLOQ låssystem hos Stockholms Segelklubb så att de kan byta ut de mekaniska låsen och nycklarna till det digitala och batterilösa låssystemet. Alla nycklar och cylindrar är programmerade till att bestämma vilka dörrar som ska kunna öppnas av varje enskild nyckel. Om en nyckel försvinner gör iLOQ det möjligt att spärra endast den nyckeln, istället för att byta ut alla lås och nycklar i hela fastigheten. Newsafe har även haft utbildning med Stockholms Segelklubbs styrelse i hur de framledes själva kan administrera systemet. iLOQ fungerar utmärkt på såväl små som stora fastigheter. 

Är du också intresserad av iLOQ? Hör av dig till Anton så kan han berätta mer.

 

Anton Forsberg

Anton Forsberg

Säljare och projektledare
08-470 47 09
anton.forsberg@newsafe.se