iLOQ till EA Gruppen

iLOQ representerar en ny generation av låssystem som är säkrare och lättare att administrera än klassiska mekaniska system. EA gruppen i Västerås har valt att låta Newsafe installera det nya systemet i deras lokaler.

EA Gruppen i Västerås grundades redan år 1948 och bolaget sysslade ursprungligen med omlindning av motorer. Under åren som gått har bolaget utvecklats till att idag arbeta med försäljning, installation, service och underhåll av pumpar och tvättutrustning. 

Vill du läsa mer om EA Gruppen kan du göra det här.

Newsafe har bytt ut samtliga mekaniska lås och nycklar hos EA Gruppen till det digitala och batterilösa låssystemet iLOQ. Alla nycklar och cylindrar är programmerade till att bestämma vilka dörrar som ska kunna öppnas av varje enskild nyckel. Om en nyckel försvinner gör iLOQ det möjligt att spärra endast den nyckeln, istället för att byta ut alla lås i hela fastigheten. iLOQ fungerar utmärkt på såväl små som stora fastigheter.

Är du också intresserad av iLOQ? Hör av dig till Anton så kan han berätta mer.

Anton Forsberg

Anton Forsberg

Säljare och projektledare
08-470 47 09
anton.forsberg@newsafe.se

”Det känns väldigt smidigt och enkelt med iLOQ, speciellt om en nyckel försvinner. Då är det lätt att spärra nyckeln istället för att vi ska byta ut alla låsen.” – Sebastian Hedman, VD, EA Gruppen