Hej Rickard Sjöstrand

Vi fortsätter att växa! Vi vill säga hej till vår nya tekniker Rickard Sjöstrand som under hösten har börjat på vårt kontor i Gävle. 

I november förstärkte vi Gävleteamet ytterligare genom 26-åriga Rickard. Rickard kommer tidigare från att ha arbetat med fiberoptik, så att börja på Newsafe och jobba med säkerhet är lite nytt för honom. Rickard kommer främst att arbeta och lära sig mer inom området brand hos oss på Newsafe. 

Du har varit på plats lite drygt 1 månad nu, hur känns det att vara en Newsafare?
”Det känns jättebra, det är roligt att få testa en ny bransch, även om jag haft lite samarbeten med Newsafe tidigare. Det är ett superhärligt gäng, det var framförallt därför jag ville börja på Newsafe!”

Snabbfakta om Rickard

  • Rickard har ett stort motorintresse. Det spelar ingen roll om det är bilar, cross eller annat, bara det är en motor! Vi förstår att Rickard klickar med kollegorna på Newsafe, motorintresse är något som många på företaget har varmt om hjärtat. 
  • Rickard brukar även träna en del, framför allt gym.
  • Han från Sandviken men har precis flyttat till Gävle. Välkommen till storstan!
Vi är väldigt glada att Rickard ville börja arbeta hos oss på Newsafe. Rickard är redan en naturlig del av gänget och vi tror att han kommer bli en riktigt duktig tekniker som vi kan växa tillsammans med.

Vill ni komma i kontakt med Rickard når ni honom på kontaktuppgifterna nedan:
026-424 90 11rickard.sjostrand@newsafe.se