Hej Peter Arhawi

Vårt Stockholmskontor har under våren vuxit genom en senior säljande projektledare: Peter Arhawi. 

Peter har varit i vår bransch sedan år 2006 då han började som tekniker inom CCTV. Under åren har han utvecklats till att även ha väldigt bra kunskap och kompetens inom inbrott- och passersystem som både tekniker, projektledare och servicechef. 

Hur trivs du hos oss är på Newsafe? 

”Det är riktigt kul här! Oftast vid en anställningsintervju beskriver arbetsgivaren en förskönad verklighet, men på Newsafe valde de att berätta den faktiska sanningen. Jag kan redan nu konstatera att verkligheten är ännu bättre än beskrivet. Dessutom bidrar alla här och hjälper varandra, vilket känns riktigt bra!”

Snabbfakta om Peter:

  • Peter tycker om att ha mycket saker för sig. Det är b.la padel flera dagar i veckan och under vinterhalvåret blir det mycket jakt.
  • Vintern för Peter och hans familj innebär också en del skidåkning, främst i Kungsberget där de nyligen införskaffat ett eget boende.
  • Somrarna spenderar de mycket tid i Spanien. I år blir det hela tre veckor. Skönt! 

Det känns väldigt bra att Peter med sin långa erfarenhet och kompetens valde att börja arbeta hos oss på Newsafe. Han är redan en omtyckt kollega som kommit in bra i både arbetet och i gruppen. Vi ser framemot att lära oss mycket av Peter och är övertygade att även han kan utvecklas bra hos oss på Newsafe!

Vill ni komma i kontakt med Peter når ni honom på: peter.arhawi@newsafe.se