Hej Patrik Loisa

Vi fortsätter att presentera våra nya kollegor som börjat under hösten. Näst ut är Patrik Loisa som är vår nya projektledare till vårt kontor i Stockholm.

45 åriga Patrik Loisa började hos oss i september som ny projektledare. Patrik har jobbat i säkerhetsbranschen sedan 2001 och har varit allt från montör till servicetekniker och nu blir han projektledare på heltid. Patrik har gedigen kunskap när det kommer till framförallt larm- och passersystem. Vi tror att han kommer kunna bidra mycket hos oss på Newsafe med sin erfarenhet och kompetens. Patrik kommer framledes vara en av de som är ansvarig för våra stora ramavtal i Stockholm.

Hur går det för dig? Hur trivs du?
”Jag trivs jättebra! Newsafe är ett välfungerande företag som har en röd tråd genom alla avdelningar. Det är väldigt lätt att fatta tycke för kollegorna, det är ett bra gäng!”

Snabbfakta om Patrik:

  • Patrik har två barn, 11 år och 20 år. 
  • Han tycker om musik, inte att spela och sjunga utan han föredrar att lyssna. Patrik lyssnar mest på hårdrock, även lite tyngre hårdrock.
  • Patrik är ett stort fotbollsfan och det finns två lag han gärna följer lite extra; Djurgården och Arsenal.
Vi är jätteglada över att Patrik ville börja jobba hos oss på Newsafe! Han är redan en naturlig del av gruppen och är väldigt uppskattad. Vi tror att vi kommer kunna ta stora kliv framåt tillsammans med Patrik.

Vill ni komma i kontakt med Patrik når ni honom på: patrik.loisa@newsafe.se