Hej Lucas Fridlund

Vi växer så det knakar på alla våra kontor! Under hösten förstärktes därför vårt teknikerteam i Västerås med en ny larmtekniker: Lucas Fridlund

Lucas Fridlund som har bakgrund som elektriker började hos oss som ny larmtekniker i november. Säkerhetsbranschen är relativt ny för Lucas, men utifrån hans personliga egenskaper och en vilja att lära sig mer om vår bransch tror vi att Lucas kommer kunna bli en riktigt grym larmtekniker framåt.  

Hur går det för dig? Nu har du jobbat hos oss i några veckor. Dels ett nytt yrke för dig men också en ny arbetsgivare.
” Det går bra! Även om det är nya saker som jag håller på med, är det lite i grunden av det jag har hållit på med tidigare. Det är spännande och intressant att lära sig nya saker, speciellt när det är inriktat på larm-och passersystem. Att jobba för Newsafe är fantastiskt! Här har jag fått möjligheten att faktiskt lära mig från grunden och fått en bra introduktion.”

Snabbfakta om Lucas:

  • Under den varmare delen av året brukar Lucas köra en del frisbeegolf. 
  • Lucas har ett stort intresse för teknik. Han gillar att ”nörda in sig” som han säger, på speciellt småelektronik. 
  • Han tycker även om sneakers, eller skor i allmänhet egentligen och han har även ett klockintresse.

Vi är väldigt glada att Lucas valde att börja jobba hos oss på Newsafe. Han är redan en omtyckt kollega som kommit in bra i gruppen. Vi är riktigt spända på och se hans utvecklingskurva framåt. Att få vara med när en medarbetare är starten av sin karriär inom vår bransch är alltid extra spännande och vi är glada att vi får vara med på resan!

Vill ni komma i kontakt med Lucas når ni honom på: lucas.fridlund@newsafe.se