Hej Jimmy Ekström

Vi vill säga hej till vårt nyaste tillskott Jimmy Ekström. Det är med stor glädje vi meddelar att vi fått förstärkning till vårt kontor i Stockholm. Jimmy kommer att arbeta som tekniker hos oss på Newsafe.

I början av mars började Jimmy Ekström som ny tekniker hos oss på Newsafe. Jimmy är 42 år gammal och har flerårig erfarenhet från säkerhetsbranschen.

Det känns jätteroligt att du har börjat hos oss! Hur tycker du det känns såhär långt?
”Jo, det går bra. Det är mycket som är nytt, men det kommer man ju in i. Jag fick börja skruva lite smått redan första arbetsveckan, vilket kändes kul. Jag trivs bra!”

Snabbfakta om Jimmy:

  • Jimmy har ett stort fotbollsintresse, framförallt gällande Premier Leauge. Han har även i många år varit aktiv som tränare för pojkar födda år 2010 i Sundbybergs IK. 
  • Han har tidigare spelat trummor. Har vi tur kanske vi kan få höra ett trumsolo på någon konferens framöver!?
  • Jimmy har ett högt reseintresse. Innan hans barn föddes bar det ofta av till Alperna, men nu är det mest sol- och badsemestrar som lockar. Mycket tid spenderas i Spanien.

Vi är väldigt glada att Jimmy med sin erfarenhet och kompetens vill arbeta hos oss på Newsafe. Han är redan en naturlig del av gruppen och en omtyckt kollega. Vi ser fram emot att fortsätta jobba tillsammans.

Vill ni komma i kontakt med Jimmy når ni honom på: jimmy.ekstrom@newsafe.se