Hej Jessica Liljendahl

Vi har vuxit mycket senaste tiden och vi har därmed behövt utöka med en ny tjänst som ekonom. Under våren har vi därmed fått ett tillskott av Jessica Liljendahl.

Jessica som tillträtt den nya tjänsten som ekonom på Newsafe kommer att arbeta och samarbeta mycket tillsammans med vår ekonomichef. Jessica kommer att sitta på vårt kontor i Västerås, men hon är med och stöttar alla våra kontor i det dagliga arbetet. Det är väldigt roligt att Jessica har börjat hos oss på Newsafe och vi ser framemot att arbeta tillsammans!

Hur trivs du hos oss är på Newsafe? 
”Jag trivs toppenbra! Det känns jätteroligt, som att jag har hittat hem. Det är så lättsamt här och lätt att komma in i gänget. Jag kände mig verkligen välkommen från första stund. ”

Snabbfakta om Jessica:

  • Jessica har nyligen bestämt sig för att lära sig en ny idrott: golf. Det gröna kortet är inom räckhåll! 
  • Jessica bor sedan -98 i Västerås med barn och sambo, men hon är född och uppvuxen i Arboga.
  • Under många år har Jessica varit aktiv inom fotboll, som lagledare i sina barns fotbollslag. Hon har även själv spelat fotboll som barn och ungdom.

Det är ingen hemlighet att majoriteten av Newsafes medarbetarkår är män, så vi är väldigt glada över att få in ytterligare kvinnlig fägring på kontoret. Jessica är redan en mycket omtyckt kollega som snabbt kommit in i arbetet och i gruppen. Vi ser mycket framemot att fortsätta arbeta och växa tillsammans med Jessica!

Vill ni komma i kontakt med Jessica når ni henne på: jessica.liljendahl@newsafe.se