Hej Denise Pramell

Under hösten har en del förändringar skett på vårt kontor i Stockholm. Under våren rekryterade vi en helt ny tjänst; Servicekoordinator. Denise Pramell blev vår nya stjärna som klev in i den nya rollen i september.

Denise som började hos oss i september kommer senast från en av våra leverantörer, där hon har arbetat i över 20 år. Denise kommer att arbeta som Servicekoordinator hos oss i Stockholm där hon bland annat kommer hantera och fördela den största delen av alla felanmälningar som kommer in. Vi är väldigt glada att Denise med sin kompetens ville börja jobba hos oss på Newsafe.

Hur känns det att ha börjat hos oss på Newsafe? 
”Det känns jätteroligt och bra! Det är såklart mycket nytt och annorlunda att jobba direkt mot slutkund, men det är roligt! Det är ett väldigt lätt företag att komma in i, alla är väldigt hjälpsamma och ödmjuka.” 

Snabbfakta om Denise:

  • Har barn och familj som tar upp en stor del av fritiden.
  • Denise älskar musik, det lyssnas framförallt på hårdrock, lite tyngre hårdrock till och med. Konserter är något hon gärna skulle vilja gå mer på, men hennes favoritband kommer tyvärr sällan till Sverige.
  • Hon tycker om att spendera tid på Söder i Stockholm, där är hon även född och uppvuxen.
Vi välkomnar Denise med öppna armar till oss på Newsafe! Hon är redan en mycket omtyckt kollega som vi ser framemot att jobba med tillsammans med.

Vill ni komma i kontakt med Denise når ni henne på: denise.pramell@newsafe.se