Hej Daniel Jakobsson

Vi har under hösten fått en hel del nya, duktiga kollegor och en av dessa är Daniel Jakobsson. Daniel är vår nya verksamhetschef för vårt kontor i Stockholm. 

Daniel har gjort det mesta inom vår bransch; tekniker, projektledare, säljare och senaste åren har han varit projektchef hos en av våra branschkollegor. Utifrån sin långa erfarenhet från branschen i kombination sin förmåga att skapa struktur, bygga långvariga relationer och vara en god ledare är vi väldigt glada över att Daniel ville bli en del av oss på Newsafe. Vi tror att Daniel med hans förmågor och kvaliteter kommer kunna lyfta vårt kontor i Stockholm ytterligare. 

Hur går det för dig? Hur känns det såhär långt?
”Det känns väldigt positivt! Jag upplever att vi har ett stort engagemang och gediget tekniskt kunnande här. Väldigt mycket kompetenta medarbetare som ställer upp för både kunder och varandra. Sammanhållningen är väldigt bra, vilket jag gillar!”

Snabbfakta om Daniel:

  • Daniel har ett stort mat- och vinintresse. Han tycker om att äta på restaurang och många besök har därför gjorts i framför allt Stockholmsområdet. Så, vill vi ha tips på bra restauranger kan ni vända er till Daniel.
  • Han har barn och familj som likt för många andra tar upp stor del av fritiden. 
  • Daniel kör motorcykel, men han är däremot inte motorintresserad som många andra på Newsafe, utan han är killen som mest bara gillar att köra!


Daniel är redan en uppskattad chef och kollega som redan bidragit med mycket positiva saker och förändringar på Newsafe. Vi ser framemot att fortsätta utvecklas tillsammans! 

Vill ni komma i kontakt med Daniel når ni honom på: daniel.jakobsson@newsafe.se