Hej Benny Fällborg

1 november fick vi ytterligare en till kunskapsperson till vårt kontor i Stockholm, Benny Fällborg som är behörig ingenjör på inbrott. Benny kommer att arbeta som projektledare.

Benny har flerårig erfarenhet från säkerhetsbranschen genom att ha arbetat många år som tekniker och senast som arbetsledare. Benny är framför allt bra på inbrottslarm och passersystem och han är även behörig ingenjör på inbrott. På Newsafe har han däremot börjat sin resa som projektledare. Vi tror att Benny med sina kvaliteter, kunskaper och personliga egenskaper kommer passa perfekt för rollen som projektledare hos oss.

Hur går det för dig? Ny roll och ny arbetsplats.
”Jo, men det går bra! Det var rätt in i hetluften och jag har lärt mig hur mycket som helst. Det är roligt att komma till ett nytt ställe och lära sig nya saker, träffa nya kollegor och kunder. Jag var 13 år på mitt förra jobb, så ett skifte kändes nyttigt.”.  

Snabbfakta om Benny:

  • Han har barn och familj som tar upp stor del av fritiden. 
  • Benny är som flera på Newsafe väldigt fordonsintresserad. Både han och sambo har motorcykel och innan barnen så höll han till och med på och mekade bilar/motorcyklar. Det intresset kanske tas upp längre fram när det finns mer tid och han har ett eget garage.
  • Mycket av Bennys fritid utöver familjen går åt till att totalrenovera radhuset de köpte år 2018. Han är händig den här Benny så det mesta gör och har han gjort själv! Just nu är det ett hemmakontor som är på renoveringslistan.


Benny är redan en väldigt omtyckt kollega som har kommit bra in i teamet och vi ser framemot att växa tillsammans med Benny. Varmt välkommen!

Vill ni komma i kontakt med Benny når ni honom på: benny.fallborg@newsafe.se