Hej Annicka Skog

Vi har under hösten vuxit en del och vill fortsätta presentera våra nya kollegor. Näst på tur är Annicka Skog, vår nya projektledare för mekanik till vårt kontor i Stockholm.

Annicka började på vårt kontor i Stockholm under september och hon har sedan tidigare lång erfarenhet från vår bransch, framförallt inom området mekanik. Hon har tidigare arbetat som låstekniker, servicekoordinator och projektledare. Vi är mycket glada att Annicka valde att börja arbeta hos oss då hon kan bidra mycket med sin kunskap och kompetens.

Nu har du varit hos oss i några veckor, hur känns det?
”Men det känns bra! Jag börjar komma in i arbetet mer och mer. Det är många olika personligheter som jobbar här, men ändå är det sån bra grupp. Man kan fråga vem som helst om saker, alla är hjälpsamma.”

Snabbfakta om Annicka

  • Annicka har ett väldigt stort fotbollsintresse. Hon har tidigare själv varit aktiv spelare och hon har varit tränare. Men, det är framförallt ett Stockholmslag som ligger riktigt varmt om hjärtat som hon följer flitigt.  
  • Hon har barn och familj som givetvis tar upp mycket av hennes fritid. Tillsammans renoverar det även deras hus.
  • Annicka har under sin uppväxt bara haft idrott på agendan, förutom fotboll tog även gymnastik och ridning upp stor del av hennes fritid. En riktig sporttjej!


Det känns väldigt bra att ha Annicka ombord på Newsafe, hon är redan en mycket omtyckt kollega. Vi tror att hon kommer kunna vara med och utveckla och bygga upp vårt mekanikteam på ett riktigt bra sätt.

Vill ni komma i kontakt med Annicka når ni henne på: annicka.skog@newsafe.se