Hej Algot Edvardsson

Vi har glada nyheter! Under läsåret 21/22 hade vi en praktikant hos oss i totalt 8 veckor, Algot Edvardsson. Under praktiktiden såg vi stor potential i Algot och vi vill därför nu presentera honom som anställd på vårt Stockholmskontor.

19 åriga Algot tog studenten i våras från el- och energiprogrammet med inriktning larm och passersystem och under sin praktik hos Newsafe fick han en större inblick i branschen. Det var ömsesidig glädje när Algot tackade ja till att bli en Newsafare!

Jaha, nu är det på riktigt! Hur känns det? Vi är ju sjukt glada att du är tillbaka hos oss.
”Det känns jättekul! Det är mycket och lära sig, men det är roligt. Kollegorna är trevliga och jag tycker jobbet är väldigt omväxlande och man får se många coola platser.”

Snabbfakta om Algot:
– Algot har ett stort bilintresse, så på fritiden kör han mycket bil. Drömmen är att ha en egen Nissan GTR.
– Algot kan stoltsera med att han har 100% närvaro på den gemensamma träningen Stockholmskontoret har på onsdagar. Keep up the good work Algot!
– Förutom att umgås med vänner och köra bil på fritiden så har Algot jägarexamen.

Vi är glada att Algot vill arbeta hos oss på Newsafe. Algot är redan en naturlig del av gruppen och vi är övertygade om att han kommer bli en jättebra tekniker. Vi är spända på att få följa hans utveckling tillsammans med oss.

Vill ni komma i kontakt med Algot når ni honom på kontaktuppgifterna nedan:
08-470 47 17 | algot.edvardsson@newsafe.se