Gävlekontoret flyttar till nybyggd lokal

Newsafe går som tåget i Gävle! Gävlekontoret har vuxit ur sina befintliga lokaler och under år 2023 har därför ett arbete om att titta på ny lokal pågått. Nu har vi äntligen hittat en bra lokal som kommer tillgodose samtliga våra behov.

Underår 2024 kommer Newsafe Gävle att flytta till helt nybyggda lokaler i området Björnbacka. Lokalen kommer att vara mer än dubbelt så stor som den befintliga. Det kommer finnas fler kontorsrum, stora sociala ytor, flertalet konferensrum samt ett mycket stort lager. 

Läget på den nya lokalen ligger strategiskt bra i området Björnbacka som är en ny mötesplats i det expansiva Ersbo-området strax väster om E4:an i Gävle. Utöver Newsafe som hyresgäster kommer även ytterligare bolag att hålla till i fastigheten samt en restaurang.

”Det känns verkligen bra och helt rätt i tiden att vi tar det här klivet. Det kommer vara ett riktigt lyft för oss att få fräscha, nya och rymliga lokaler!” – Sebastian Lorenz, Verksamhetschef Gävle

Sebastian Lorenz

Sebastian Lorenz

Verksamhetschef
026-424 90 01

Mycket bra geografiskt läge för Newsafe

Vi söker nya kollegor
I och med flytten till nya lokaler letar vi efter nya duktiga medarbetare, framför allt de med branscherfarenhet inom området brand. Är du intresserad av att höra mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Sofia Hedman.

Sofia Hedman

Sofia Hedman

HR-chef
021-444 86 72

Bygget pågår för fullt för att stå klart under år 2024, då Newsafe är ett av bolagen som flyttar in.