Gävle there is a new sheriff in town

Newsafe har sedan starten 2015 vuxit organiskt med över 4900%. Efterfrågan av certifierade säkerhetslösningar och Newsafes affärskoncept att leverera kompletta lösningar har visat sig vara vårt framgångskoncept som nu fortsätter att växa vidare. Newsafe har samtliga certifieringar för leveranser av inbrottslarm, brand- och utrymningslarm, passagesystem, CCTV samt låsanläggningar.

Vi fortsätter nu att expandera genom att etablera en ny filial i Gävle. Sebastian Lorenz kommer driva Gävle filialen i nya lokaler som förbereds och väntas stå klara under början på Q2. I samband med detta söker vi nya kollegor.

Vill du bli en del av ett ungt och snabbt växande företag?

Vi söker primärt till vårt kontor i Gävle:
– Projektledare
– Brandlarmstekniker
– Säkerhetstekniker

Vad erbjuder vi?
Hos oss får du möjligheten att vara med och bygga framtidens ledande säkerhetsföretag tillsammans med ett drivet och engagerat gäng inom ett nytänkande entreprenörsdrivet bolag med stort fokus på kunskap och trivsel hos våra anställda. Newsafe är en stimulerande arbetsplats med fokus på att det ska vara KUL att arbeta tillsammans med oss. Med kul menar vi att det ska vara Kreativt, Utvecklande och Lönsamt för både våra kunder och anställda.

För mer information, kontakta:
Sebastian Lorenz
Verksamhetschef Newsafe Gävle
021 – 444 87 04
Sebastian.lorenz@newsafe.se

Sveriges ledande säkerhetsföretag