Filialchef till Newsafe Stockholm

Vill du vara en del av vårt kunskaps team? Vill du arbeta i en verksamhet som värnar om sina medarbetares arbetsmiljö, flexibilitet och utveckling? Vill du ha frihet under ansvar att överträffa personalen och kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse? Då ska du söka jobbet som filialchef på Newsafe Stockholm.

Om jobbet

Rollen som filialchef innebär att du ingår i bolagets ledningsgrupp i nära samarbete med VD och ansvar för filialen i Stockholm som innefattar personal, ekonomi, försäljning och kundansvar. Du utgår från vårt nya kontor på Lindhagen, Strandbergsgatan 12.

Vem är du?

Vi söker dig som älskar att vara teamledare, göra affärer, gillar ekonomi, gärna med erfarenhet av arbete med försäljning av säkerhetslösningar som t.ex. brandlarm, inbrottslarm, passagesystem, kamerabevakning samt lås. Vi ser det som en fördel om du har ett väl utvecklat nätverk i branschen och tidigare erfarenhet som ledare.

Som person är du ödmjuk, utåtriktad, öppen och kommunikativ. Du brinner för ledarskap, affärer och du vill vara med och utveckla Newsafe. Vidare ser vi att du har en hög energinivå, är en lagspelare och du gillar när det är mycket på gång.

Om Newsafe

Newsafe är en oberoende säkerhetsleverantör med kontor i Västerås, Stockholm och Gävle samt ett omfattande och kunnigt nätverk i hela landet. Vårt erbjudande är spetskompetens inom inbrottslarm, brand- och talat utrymningslarm, passersystem, lås och kamerabevakning. Newsafe ligger ständigt i framkant med hållbara och innovativa helhetslösningar tillsammans med välanpassade tjänster. Vår oberoende ställning gör både att vi kan välja ut de bästa lösningarna på marknaden, och att vi kan sluta avtal med t ex larmcentraler med åtgärd som passar våra kunder och de orter som de verkar på. Tack vare vårt nätverk kan vi ge kedjekunder installation och service i hela riket. Vi tror på att det ska vara KUL att arbeta tillsammans med oss på Newsafe.

  • Kreativt
  • Utvecklande
  • Lönsamt

Vad erbjuder vi dig?

Som en del i vår organisation får du frihet under ansvar och möjlighet att arbeta med avancerade projekt i teknikens framkant. Hos oss får du vara del av ett växande företag med en spännande framtid där du har möjlighet att påverka.

Din utveckling är viktig för oss och vi sätter tillsammans upp en plan för din fortsatta utveckling inom ledarskap, teknik, mekanik och försäljning där vi bl.a. tillhandahåller utbildningar. Du får givetvis även en del förmåner som tjänstebil, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning samt förmånliga försäkringar.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av säkerhetsbranschen
  • Erfarenhet av aktivt försäljningsarbete
  • Goda kunskaper inom säkerhetslösningar
  • Goda kunskaper i engelska, både skriftligt och muntligt
  • Meriterande är någon form av ledarskap, marknads-/säljutbildning

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 2021-05-31.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev till Joakim Lorenz, joakim.lorenz@newsafe.se

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Sveriges ledande säkerhetsföretag