Bygg Hemma väljer Newsafe som ny säkerhetsleverantör

bygghemma

Bygg Hemma tecknar avtal med Newsafe gällande leverans av inbrottslarm, kamerasystem, lås och larmcentralstjänster med bevakning till den nya butiken i BO/OM Gallerian i Kungens kurva.

Vi tackar för Ert förtroende!

#ByggHemmaÄrUppdaterad

Bygghemma.se är nordens ledande internetbutik inom gör-det-själv och byggvaruhandel. Sedan lanseringen av bygghemma.se i Sverige 2006 har bolaget snabbt vuxit till en byggvaruhandel med 10 onlinebutiker och 6 butiker i Norden. Vår affärsidé är att marknadsföra ett brett sortiment av byggvaror på nätet till konkurrenskraftiga priser med hemleverans. Vår målgrupp är främst privatpersoner som vill handla byggvaror från kända varumärken till attraktiva priser.

I Bygghemma gruppen arbetar idag ca 250 medarbetare på 8 kontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bygghemma gruppen omsatte 2015 cirka 2 miljarder SEK och ägs av investmentbolaget Nordstjernan. Gruppens huvudkontor ligger i Malmö.

Välkommen till någon av gruppens butiker i Sverige: bygghemma.se, golvshop.se, badshop.se, linoleumkompaniet.se, trademax.se och chilli.se, i Finland: taloon.com, netrauta.com, talotarvike.com och trademax.fi, i Norge: bygghjemme.no och trademax.no, i Danmark: byghjemme.dk, frishop.dk och trademax.dk.

Sveriges ledande säkerhetsföretag