Brandlarmstekniker till Västerås

Vi är i en expansiv fas och söker därför dig som vill arbeta som brandlarmstekniker hos Sveriges ledande säkerhetsföretag. Hos oss på Newsafe får du vara med och bygga framtiden tillsammans med vårt drivna och engagerade gäng. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi har därför stort fokus på kunskap, trivsel och gemenskap. Du kommer garanterat trivas hos oss!

Vem är du?
För oss är det viktigt att du är en Newsafare. Du gör alltid ditt yttersta för att leverera god kvalitet och du hjälper och ställer upp för dina kollegor. Vi tror att du är en positiv, engagerad och ansvarstagande lagspelare. Du är noggrann och tycker om att göra det lilla extra för att bygga långvariga relationer med våra kunder. Du tycker om problemlösning och har inga problem med att arbeta själv, men givetvis har du kollegor som kan stötta dig.

Du behöver ha B-körkort och alla våra medarbetare blir erbjudna förmånsbil.

Vad kommer jag göra om dagarna?
Som brandlarmstekniker hos oss på Newsafe kommer du ingå i vårt teknikerteam som besitter spetskompetens inom inbrottslarm, brand- och utrymningslarm, passersystem, CCTV och lås. Du kommer framförallt att vara ansvarig för service och underhåll inom brandlarm. Det kan handla om att göra kvartals- och årsprov hos våra befintliga kunder, men även andra servicejobb. 

Vad behöver jag kunna?
Vi vill att du har erfarenhet från branschen sedan tidigare, men du behöver inte vara helt fullfjädrad. Vi vill gärna vara med och lära dig och se dig utvecklas. Vi hoppas att du längre fram vill bli behörig ingenjör hos oss. För oss är det viktigt att du har ett intresse av att lära dig nya saker och att du vill bidra till Newsafes utveckling. 

Vill du bli en Newsafare?

Vänta i så fall inte med att skicka in en ansökan. Vi träffar kandidater löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Skicka din ansökan till: sofia.hedman@newsafe.se märk gärna din ansökan i ämnesraden med ”Ansökan brandlarmstekniker Västerås”. 

Sista ansökningsdag är 2023-09-07

I alla våra rekryteringar begär vi utdrag ur belastningsregistret.

Simon Lindholm

Simon Lindholm

Arbetsledare Västerås
021 444 86 75

Sofia Hedman

Sofia Hedman

HR-chef
021 444 86 72

Vi sitter i fräscha lokaler på Fallskärmsvägen 3 i Västerås. Vi hoppas att det kommer bli din nya arbetsplats!