Brandlarmstekniker till Gävle

Vi är i en expansiv fas och söker dig som vill arbeta som brandlarmstekniker hos Sveriges ledande säkerhetsföretag. Hos oss på Newsafe får du vara med och bygga framtiden tillsammans, kanske har du som mål att bli behörig ingenjör? Hos oss finns alla möjligheter! Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi har därför stort fokus på kunskap, trivsel och gemenskap. Du kommer garanterat trivas hos oss!

Hur ser mina dagar ut?
Som brandlarmstekniker hos kommer du ingå i vårt teknikerteam som besitter spetskompetens inom inbrottslarm, brand- och talat utrymningslarm, passersystem, CCTV och lås. Du kommer att variera genom att både gå på projekt, men även jobba med service och underhåll. Du kommer få möta nya och befintliga kunder där du kommer genomföra brandlarmsprover, felsökningar, driftsättningar och utökningar. Vi arbetar även mycket med Talat utrymningslarm. Om du inte har den kompetensen ännu är det något vi gärna lär dig.

Vem är du?
Det viktigt att du är en Newsafare. Du gör alltid ditt yttersta för att leverera god kvalitet och du hjälper och ställer upp för dina kollegor. Vi tror att du är en positiv, engagerad och ansvarstagande lagspelare med stort driv att vilja utvecklas. Du är noggrann och tycker om att göra det lilla extra för att bygga långvariga relationer med våra kunder.

Vad behöver jag kunna?
Vi vill att du har erfarenhet från ha jobbat med brandlarmsinstallationer. Om du haft driftsättning som en del av tidigare arbetsuppgifter ser vi det som positivt, men vi tror även på dig som vill ta nästa steg och lära dig driftsättning. Vi vill gärna vara med och lära dig och se dig utvecklas! Vi hoppas att du längre fram vill bli behörig ingenjör hos oss, om du inte redan är det idag. För oss är det viktigt att du har ett intresse av att lära dig nya saker och att du vill bidra till Newsafes utveckling. 

Du behöver ha B-körkort. Alla våra medarbetare blir erbjudna förmånsbil.

Vill du bli en Newsafare?

Vänta i så fall inte med att skicka in en ansökan. Vi träffar kandidater löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Skicka din ansökan till: sofia.hedman@newsafe.se märk gärna din ansökan i ämnesraden med ”Ansökan brandlarmstekniker Gävle”. 

Sista ansökningsdag är 2023-11-26

I alla våra rekryteringar begär vi utdrag ur belastningsregistret.

Matias Köping

Matias Köping

Projektledare Gävle
026 424 90 04

Sofia Hedman

Sofia Hedman

HR-chef
021 444 86 72