Newsafe levererar senaste tekniken till Eden & Co Redovisning AB

Eden & Co Redovisning AB växer och flyttar till nya lokaler. I samband med detta har man valt att bli uppdaterad genom en säkerhetslösning levererad av Newsafe.

linda droegeDen innovativa helhetslösningen som Newsafe presenterade för oss motsvarade helt våra förväntningar. Tidigare visste vi inte att ett säkerhetssystem kunde vara estetiskt tilltalande men där motbevisade Newsafe oss. Stort tack för Er serviceanda och kvalité  som ni uppvisat genom hela projektet, jag kan varmt rekommendera Er som säkerhetsleverantör!  /Linda Droege, VD

Kort om Eden & CO Redovisning AB:

Det här är en kärlekshistoria. Det kan verka konstigt att prata om kärlek när det handlar om siffror och redovisning. Det är det inte för oss. Vi är Eden & Co och vi älskar det vi gör.

Eden & Co föddes som en dröm om att göra något annat. En känsla av att det fattades något i branschen. En redovisningsbyrå med all den kunskap och kompetens som stora byråer har men med personligt engagemang och närmare relationer med våra kunder.

Vi är mer än bara siffror. Vi är en kompetent och nytänkande redovisningsbyrå. Vi lär känna våra kunder, sätter oss in i deras behov. Vårt personliga engagemang är en del av Eden & Co’s hjärta och idé. Det kommer du att känna när du träffar oss.

Vi älskar vad vi gör varje dag. För vi gör så mycket mer än bara siffror. Vi är en del av framgången och en del av framtidslösningen hos dig. Vi vågar lova att du kommer att trivas hos oss.

Newsafe tackar för det stora  förtroendet att leverera säkerhet åt det framgångsrika företaget Eden& Co Redovisning AB och ser framemot att hjälpa Er i fortsättningen.

#Eden&CoRedovisningABäruppdaterad

Sveriges ledande säkerhetsföretag