Gävle firar 1 år

För ett år sedan flyttade Sebastian Lorenz upp till Gävle från Västerås för att starta upp vår tredje filial och vi är mycket nöjda över vad vi åstadkommit under första året.

Gävle har nyfiket anlitat oss som en nytänkande säkerhetsleverantör och vi har med glädje fått leverera passagesystem, inbrottslarm, låsmekanik, kameralösningar och brandlarm. 

”Vi är ett jättebra gäng som ger allt! Det brukar ju ta ett tag att komma ihop sig, men det har fungerat hur bra som helst. Jag kunde inte vara mer stolt över vad vi tillsammans har åstadkommit under det här första året. Det ska bli spännande att se vad vi fortsatt kommer prestera och leverera. Framtiden ser ljus ut!” – Sebastian Lorenz, verksamhetschef  

Vi är tacksamma för förtroendet från både små och stora aktörer, såväl nationella som internationella. Vi ser fram emot fortsatta goda samarbeten. 

Sebastian Lorenz, verksamhetschef Gävle

Vi letar ständigt efter nya medarbetare, så är du intresserad av att börja arbeta hos oss är du varmt välkommen med en ansökan till  sebastian.lorenz@newsafe.se