Ekonom till Newsafe

Vi växer på alla håll och kanter och behöver nu utöka med en ny roll! Vi söker dig som är en skicklig administratör som besitter ekonomikunskaper. Är du ansvarsfull och trivs i bolag med familjär stämning? Då är din nya arbetsplats kanske hos oss! Vi på Newsafe har stort fokus på gemenskap, trivsel och kunskap. Du kommer garanterat trivas hos oss! 

Vilka är Newsafe?
Newsafe grundades i Västerås år 2015 och har vuxit till ett mycket välmående bolag och vi finns idag på 3 orter: Västerås, Stockholm och Gävle. Vi ser oss som Sveriges ledande säkerhetsföretag som levererar säkerhetslösningar till såväl stora som små aktörer, kommuner och Regioner. Vi erbjuder allt inom inbrottslarm, kameraövervakning, brandlarm, talat utrymningslarm, passersystem, porttelefoni, lås- och mekanik, dörrautomatiker och värdeförvaring. Vi är idag ca 60 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi är stolta över varenda en!

Vem är du?
Det viktigt att du är en Newsafare. Du gör alltid ditt yttersta för att leverera god kvalitet och du hjälper och ställer upp för dina kollegor och tycker om att samarbeta. Vi tror att du är en positiv, engagerad och lojal medarbetare med högt driv. Du tar alltid ansvar för dina arbetsuppgifter, du är självgående och strukturerar själv upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har förmågan att kunna se helheter och din strategiska förmåga att se på saker långsiktigt är hög. Du är noggrann och har mycket god ekonomisk medvetenhet och tycker om att lösa problem. Du har förståelse för att denna roll är ny, vilket ställer krav på att du behöver vara flexibel, engagerad och med och bidra till att den blir så bra som möjligt.

Praktiska delar
Vi söker helst någon som kan arbeta heltid, men deltid kan också vara aktuellt. Beroende på vart du bor kommer ditt kontor antingen vara i Västerås, Stockholm eller Gävle.

Vi har fina förmåner hos oss på Newsafe, b.la friskvårdsbidrag, hälsokontroller, roliga resor och konferenser med mera. Vi berättar gärna mer under en intervju. Vi är givetvis kollektivavtalsanslutna.

Provanställning kan komma att tillämpas.

I alla våra rekryteringar begär vi utdrag ur belastningsregistret. 

Hur ser mina dagar ut?
Som ekonom hos oss på Newsafe kommer du att samarbeta med vår ekonomichef och våra projektledare. Du kommer att arbeta för och tillsammans med alla våra kontor. Du kommer arbeta med löpande redovisning, ha ansvar över kund- och leverantörsreskontra och hantera påminnelser och betalningar. Momsredovisning, likviditetsplanering och att vara behjälplig vid bokslutsarbete ingår också i din roll. Du kommer att arbeta främst i Fortnox, men det är viktigt för oss att du har vana att arbeta med koppling till affärssystem. Vi håller på och implementerar ett nytt affärssytem och i den implementeringen kommer du bli involverad och vara med och utveckla funktioner och rutiner. Vi ser även att en del av dina arbetsuppgifter kommer vara att genomföra analyser och rapporteringar och kanske är du en fena på inköp?  

Vad behöver jag kunna?
Vi tror att du som söker har en ekonomiutbildning i botten, men det är inget krav. Däremot vill vi att du har tidigare erfarenhet av de arbetsuppgifterna som du kommer ha hos oss. Det är viktigt för oss att du har arbetat med koppling till affärssystem. Vi ser gärna att du har branscherfarenhet, inte nödvändigtvis från säkerhetsbranschen, men från en bransch inom installation. 

Vill du bli en Newsafare?

Vänta i så fall inte med att skicka in en ansökan. Vi träffar kandidater löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Skicka din ansökan till: sofia.hedman@newsafe.se märk gärna din ansökan i ämnesraden med ”Ansökan ekonom”. 

Sista ansökningsdag är 2024-02-08

Christina Lorenz

Christina Lorenz

Ekonomichef
021 444 87 02

Sofia Hedman

Sofia Hedman

HR-chef
021 444 86 72